Achtergrond.

Het maatwerk van deze A8 is tot stand gekomen door een samenwerkingsverband tussen
RemetzCar, Kooyenga en Audi-dealer Van den Brug in Drachten.


 1. 01. RemetzCar
   

  RemetzCar is in 1996 gestart met het verlengen en ombouwen van luxe automobielen tot voornamelijk 6-deurs limousines. Een praktische kennis van meer dan 20 jaar in het verlengen van diverse auto's vormden de basis voor dit specialisme van dit in Lisse gevestigde bedrijf. RemetzCar verlengde de A8 met 450 mm en voorzag deze Audi van onder andere een luxe separatie en maximale luxe waardoor deze de ideale directie auto is geworden.

 2. 02. Royal Class Directievervoer & Security

  De Friese ondernemer Romke Kooyenga richtte onlangs het bedrijf Royal Class Directievervoer & Security op dat luxe directie-auto's zal verhuren of verkopen. Door zijn verhuizing naar België reist Kooyenga met regelmaat heen en weer tussen België en Dokkum. Om deze reis zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, liet hij in opdracht deze auto ontwikkelen waarin hij kan werken en slapen terwijl hij door zijn privechaffeur gereden wordt.

 3. 03. Audi-dealer Van den Brug Drachten

  Opdrachtgever Romke Kooyenga schafte de Audi A8 aan bij Audi-dealer (Autoland) van den Brug in Drachten. De keuze voor Van den Brug was snel gemaakt. "Verkoopadviseur Eeltje Talstra was enorm betrokken en heeft voortdurend met ons meegedacht." Kooyenga is een van de vele uiterst tevreden klanten van deze Friese Audi-dealer. Onlangs werd Autoland van den Brug Drachten namelijk door Audi Nederland uitgeroepen tot Dealer van het jaar 2013. Het familiebedrijf kreeg deze titel voor haar excellente service, kwaliteit en hoge klanttevredenheid.


RemetzCar © 2013 Lisse, Nederland
All images are copyrighted.